Atelier

Het atelier van goudsmid Oversteyns vormt het bruisende centrum waar we nieuwe creaties ontwerpen en reparaties uitvoeren. Het is de plek waar nieuwe ideeën tot leven komen en originaliteit tot uiting komt. 

In ons atelier kunt u ook terecht met uw oud goud in de regio Lommel. We geven uw oud goud graag een nieuw leven en creëren iets bijzonders voor u. 

Unieke creaties en herstellingen

We hebben een uitgebreid assortiment aan eigen creaties, maar we gaan ook een stap verder door volledig gepersonaliseerde juwelen voor u te ontwerpen. Uw oude juwelen worden door ons omgetoverd tot schitterende pareltjes die weer tot leven komen. Daarnaast bieden we in ons atelier zowel grote als kleine reparaties aan, waarbij we met zorg en vakmanschap uw geliefde sieraden herstellen. 

Hieronder kunt u enkele beelden bekijken van ons inspirerende atelier, dat de bron is van al onze creaties. Als u meer wilt weten over het atelier van goudsmid Oversteyns, of als u vragen heeft over het verkopen of aankopen van oud goud, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.