Van oud goud nieuwe juwelen maken

Bij goudsmid Oversteyns hebben we een bijzondere expertise in het transformeren van oud goud naar prachtige nieuwe juwelen. We geloven dat elk stuk oud goud een potentieel meesterwerk in zich draagt, klaar om te worden herontdekt en omgevormd tot iets nieuws en betoverends.

Met oog voor detail en respect voor de oorspronkelijke materialen, nemen we uw oude gouden sieraden en geven ze een nieuw leven. Goudsmid Martine Oversteyns gebruikt haar creativiteit en vakmanschap om unieke en gepersonaliseerde juwelen te creĆ«ren die aansluiten bij uw individuele stijl en smaak. 

U kan niet alleen terecht voor oude juwelen uit grootmoeders tijd, maar ook voor andere waardevolle voorwerpen zoals munten, medailles en andere gouden objecten. Martine beschikt over uitgebreide expertise en ervaring om deze items zorgvuldig te onderzoeken en hun waarde nauwkeurig te bepalen. Zodra de waarde is geschat, bieden wij u direct een betaling aan voor uw ingeleverde stukken. Dit stelt u in staat om snel en gemakkelijk te profiteren van de waarde van uw goud. 

Inkoop van oud goud 

Bij goudsmid Oversteyns hanteren we een transparant en eerlijk proces voor het verwerken van aangeleverd goud. Zodra het goud bij ons binnenkomt, wordt het zorgvuldig gewogen en wordt er een waarde aan toegekend op basis van de hoogste dagprijs van de goudkoers.

Wanneer u ervoor kiest om uw aangeleverde goud te laten verwerken in een nieuw juweel, bieden wij twee mogelijkheden. Ten eerste kunt u ervoor kiezen om het goud ter plaatse te laten smelten en te transformeren tot een geheel nieuw juweel.

Ten tweede kunt u ervoor kiezen om het ingeleverde goud in mindering te brengen bij de aankoop van een nieuw juweel uit ons assortiment. In dit geval wordt de waarde van het aangeleverde goud verrekend met de prijs van het nieuwe juweel dat u kiest. Hierdoor krijgt u een aantrekkelijke prijs en kunt u genieten van een schitterend nieuw sieraad uit onze collectie.

Het belangrijkste is dat we u een hogere prijs bieden als u ervoor kiest om uw goud te laten verwerken in een nieuw juweel, in vergelijking met een cash-uitbetaling volgens de dagprijs. Onze prijsbepaling is eerlijk en gebaseerd op de  dagkoers van het goud, waardoor u de best mogelijke waarde krijgt voor uw aangeleverde goud.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.