ROUWJUWELEN

EEN BLIJVENDE AANDENKEN VAN JE DIERBARE

Bij Goudsmid Oversteyns bieden we ook de mogelijkheid om een speciaal rouwjuweel of asjuweel te laten maken ter herinnering aan uw dierbare of geliefde huisdier. We begrijpen hoe belangrijk het is om een tastbare en persoonlijke herinnering te hebben, en we willen graag een uniek juweel creëren dat uw band en liefde voor altijd symboliseert. Met grote zorg en respect behandelen we de as of een ander persoonlijk aandenken dat u ons toevertrouwt.

Samen met u bespreken we uw wensen en ontwerpen we een juweel dat speciaal is afgestemd op uw behoeften. We kunnen het as of het persoonlijke aandenken verwerken in een hanger, een ring, een armband of een ander juweel naar keuze.

Martine heeft jarenlange ervaring en is zeer bedreven in het verwerken van dierbare herinneringen in juwelen. Ze zorgt ervoor dat het eindresultaat een prachtig en betekenisvol stuk is dat u kunt koesteren. Elk juweel wordt met uiterste zorg en precisie vervaardigd, met oog voor detail en respect voor de emotie die erachter schuilgaat. 

Als u geïnteresseerd bent in het creëren van een rouwjuweel of asjuweel, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We begrijpen dat dit een gevoelige en persoonlijke kwestie is, en we willen u graag bijstaan tijdens dit proces. Samen kunnen we een juweel ontwerpen dat uw dierbare herdenkt en de herinnering aan hen levend houdt.